Pers & Barbros 80 års kalas på restaurang Chilla & P, 12/8 2017. Del 3/3

 Alla är nu med, i några av de tre delarna! Om jag missat någon, hör av er!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Slutet gott, allting gott, t.o.m. till sista dansen. Dagen efter samlas några
av oss på kolonin.
                               Intresserade och engagerade blickar.
   Tre av sex "thaivänner".             Härliga, goa och tjusiga vänner ---->
          ---->      och en njutning för ögat och hjärtat     ---->
              ---->         och det bara fortsätter och fortsätter.
 Barbros barnbarn, fyra killar och en skönhet. Killarna fick hjälpa till --->
-->med musicerandet. För dem var det nog ett av kvällens höjdpunkter -->
     --->     efter instruktioner, visades bra taktkänsla.
                    Dansa min docka medan du är unger - som synes.
Stort tack till krögarparet!    Dagen efter samlades några av oss på --->
---> kolonin, innan vi skilldes åt och lämnade Malmö.
----------------------------------------------------------------------------------------
             Detta är alltså sista delen av min tredelade 80-års-firar-blogg.
Ett hjärtligt och stort tack till er alla som kom och firade med oss! Det värmer
in i själen!
Vi skänker en speciell tanke till alla er, som av olika anledningar inte hade
möjlighet att deltaga i firandet, men hörde av er på olika sätt. Från Frankrike
kom två flaskor Champagne. De skall drickas på Barbros födelsedag, den 14/9,
då vi är i St. Petersburg.
Ett stort tack till krögarparet Martin och Cecilia, med personal, på Chilla & P.
Sist men inte minst vill vi skicka ett extra stort tack till Guillermo och Juan, 
som, inte bara deltog i festfirandet, utan också stod för den utmärkta musiken.
Vi vill också nämna och tacka Anna som var vår toastmaster.
KÄRA VÄNNER! TACK AV HELA VÅRA HJÄRTAN!    PER & BARBRO.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0