Annandag jul hos Maria o Guillermo

Vilken fest! Kalkonmiddag och mycket mer plus vin och andra alkoholhaltiga drycker. Sång, musik så taket höll på att lyfta och mycket trevliga gäster.
Lite inspelning av musiken och sången gjorde jag, men här var det för stort. I stället har jag lagt in det på http://www.facebook.com/perdams?v=feed&story_fbid=218758743610. Verkligen värt ett besök!
Tranchering av kalkon Guillermo med nymixad dryck Per o Maria. Guillermo tog kalkonbenet. Juan m. son Guillermo med dotter Amanda, hennes fästman bredvid Matsmältning 

JULAFTON 2009

Julafton 2009 blev för oss ett ovanligt julfirande, dock mycket lyckad.
Vi var tre mogna och tjusiga par, Inga o Tor, vi Per o Barbro och inte minst värdparet Elisabeth o Bernt.
Åtta timmars firande med mycket och god mat inkl. Kalle Anka försvann i rasande fart.
Jultomten kom och delade ut julklappar, vilken lycka!
Därefter åts risgröt med bittermandel (det enda vi hade), Tor blev den lycklige, men åt den ej.
Elisabeth & tomten Bernt  Tomten med Barbro. Inga O Tor  Tomten & Per      Inga o Tor packar upp julkapp Elisabeths julklapp från oss  Kalle Anka Barbro Bernt njuter av allt gott    


ATT BJUDA TILL

Snögumma Ängelmakare
  Änglamakare 
I går var vi bjudna till Kai o AnnaKarin i Svedala. På väg till bussen på kvällen och hemmavid i Malmö försökte vi göra lidandet lite roligt. Figuren efter (mig)-ängel skall föreställa en (snö)-ängel.
GOD JUL TILL ER ALLA!
  

Upp och hoppa

Fyrbent
På (fyra ben) börjar vi med att träna upp kroppen inför kommande strapatser.
Hittills gör vi promenader runt huset och lite till. Vår lägenhet ligger överst och i mitten på det andra huset sett från höger.
Kör hårt Babsan!


Slut på friden :-)

Nu är Barbro hemkommen och har etablerat sig i köket m.m. (friden är slut). Inte för att hon kan göra så mycket, med två kryckkäppar, utan det är STACKARS jag som får det TUNNGA ansvaret.
Skämt åsido. Det är härligt att ha henne hos mig! VÄLKOMMEN HEM BABSAN!


RSS 2.0