På bättringsväg

Var, som vanligt och hälsade på Barbro i dag. Hon mår mycket bättre. Hon är uppe och går utan hjälp, dock med kryckkäppar. Trött är hon fortfarande, kanske beroende på en liten lunginflamation, men inte så mycket som för ett par dagar sedan. Hon gläder sig över de besök hon fått och de hälsningar jag framför från e-mail och telefonsamtal. Tack till er alla!

Höfter fäst

Söndag em. den 22/11 2009 blev min Barbro inlaggd för höftledsoperation som skedde den 23/11.
Operationen blev lyckad och på kvällen, efter uppvaknandet, kom hon upp på sal. 
I dag, den 24/11, var jag och hälsade på henne. Hon var mycket trött men vid gott humör.
Helt Ok. var det dock inte. Hon hade lågt blodtryck och behövde både vätska och blod intravenöst.
Hon hälsar alla, från sängen, med ett leende.
Barbro efter höftoperationen

Ovan att se Malmö från ovan

Pariserhjul, vilken hitt. Blev som barn på nytt.
På Stortorget i Malmö står ett pariserhjul med uppvärmda gondoler. Det kunde vi inte motstå, speciellt när det var lägre pris för panchisar 75 kr./pp. Kameran var med och det fotades för fullt.
Vädret var, för ovanlighetens skull riktigt bra.
Åkturen varade ca. 10 min. med 4-5 varv och flera stopp i olika lägen, så man han att  insupa vyerna.
Första rundan var lite "pirrig", men vi vande oss snabbt.
Följ med oss på en runda.
Pariserhjul e kul Barbro Per  Turning torso i bakgrunden Öresund Turning Torso i bakgrunden   Stortorget i Malmö Stortorget i Malmö

  

Instängd

Väderspaning

Folk frågar - Vad sysselsätter ni er med i Thailand. Ja, inte behöver vi stå instängda och titta ut på ett kallt ruskväder och hoppas på att få se en liten skymt av solen.
Det är tur att vi har vänner som vi kan känna värme och få soliga leenden hos. Då packar vi på oss tjock, varma kläder och trottsar elementen.
Jämför nu gärna lite längre ner i bloggen hur vi har det med sysselsättningen i Thailand. Då blir nog frågan omvänd, eller hur.

INFÖR HEMRESAN

Nu närmar sig hemresa. Lite vård av oss själva och scooter m.m. käns angeläget. På tvätteriet var det fullt upp så en liten stunds väntan blev det. På bilen före oss var det upp till fem personer inblandade samtidigt. Vår scooter blev verkligen väl omhändertagen, men så kostade det hela 60 Bath = ca. 12 Skr. Två pyttesmå fåglar hade fattat tycke för en av våra orchideer, de syntes knappt där de satt och skygga var de. Ett par timmar innan avresan fick vi mat hemkört av Miss Meau. Hon hade "kryddat" maten med dessa små räkor.
Hemresan gick med buss till Bangkoks södra terminal (155 Bath). Därifrån med buss 556 till Suvarnabumis flyfplats (33 Bath) och sista biten med, gratis, schuttlebus fram till ingången. Det blev en trevlig rundresa. 

Naglad
  Fulltvätt 60 Bath = ca.12 Skr Fulltvätt 60 Bath = ca.12 Skr  Fulltvätt 60 Bath = ca.12 Skr Fulltvätt 60 Bath = ca.12 Skr Fulltvätt 60 Bath = ca.12 Skr Fulltvätt 60 Bath = ca.12 Skr Fulltvätt 60 Bath = ca.12 Skr Pippi på orchide Räkor kan fås i alla storlekar 


RSS 2.0