Resa 10/1 till 24/1 2010

Nu djäklar, är alla 95 bilderna fixade. Vi började med att åka till Stockholm för att under en vecka besöka släkten. Vi bodde hos Barbros dotter, Emma och svärson Ola. Isen vid deras brygga var bra för skridskoåkning och inte allt för mycket snö att skotta bort.
Hos Emma O Ola Anna o Per har gjort snöänglar

Casper o Ola lirar Lotta o Barbro framför E o O´s Hus

Min syster Catharina besökte vi i hennes splitternya lya, smakfullt möblerad, och som vanligt blev vi bjudna på en superb middag. TACK Catha!
Hos Catharina Barbro hos Catharina

Dagen innan vi åkte till Thailand samlade Barbro sina stockholmsbarn och barnbarn, Emma, Ola, Casper och Petter, Lotta, Anna, Axel och Hugo för en avskedsfest. Det började med ett besök på Tekniska museet. Därefter blev det middag på restaurang Kjellhagen, som ligger i närheten.
RymdCasper Rymd Ola

Rymd Per
Anna i hissen. Petter o Axel tittar påRestaurang Kjellhagen


Restaurang Kjellhagen Restaurang Kjellhagen

Från Stockholm åkte vi med Quatar Air, som visade sig vara över förväntan. En mellanlandning gjorde vi i Doha efter ca: 6 tim. Där bytte vi plan och efter ytterligare ca: 6 var vi framme i Bangkok. Två dagars rundresa med bl.a. Skytrains samtliga sträckor, och med flera stopp t.ex. ett stort grönområde och vid floden, där vi åkte flodbåt under ett par timmar. Det blev så lyckat att det blev dagtur upp för floden och kvällstur ned.
Doha Skytrain

Per Victory monument

Skytrain Hoppiland thaille

Flodfärd Vacker bro i kvällsbelysning

Hotellet vi bodde på var sisådär. Rummen var försedda med bl.a. kyl med dricka och kondomer á 70 Baht i en liten korg. Vid utcheckning frågade de om vi använt något som skall betalas för. Svar nej, inte ens kondomerna Deras svar hi hi hi.
Hotellentre Pool
Fritt tillträde till gym, 25 m. pool och bubbelpool

Bubbelpoolare Per

Väl framme i Hua Hin och BTV 2 dröjde det inte länge förrän det var årsmöte med påföljande fest, som byggmästaren, Khun Wibon och hans fru Khun
Waw bjöd på. Mycket mat och dricka, levande musik med dans långt in på kvällskvisten.
ÅrsmöteByggmästare med fru

Slut för denna gång 0-:
NU ÄR VI FRAMME I HUA HIN OCH INSTALLERADE

Återstår att fixa ett otal fotos. sedan kommer nya inlägg eferhand. Så misströsta inte. Välkommen tillbaka!

Packar resväskan

I morgon bär det iväg. Först till kyligare trakter och sedan till betydligt varmare, dock ej helvetet.

Mellandagslunch

Äntligen blev den efterlänktade träffen av, mellan Kirsten o Bo,  Nina o Rickard, Barbro o mig Per hemma hos oss. Som alla våra goda vänner så fann även vi varandra och samtalsämne saknades inte. Maten och deserten var superb. Avskedet blev en längtan att snart återses. 
 Matt av mat Matt av mat. Avkopplande matsmälltning Avkopplande matsmälltning. Jag vill också vara med! Tackar! Svårt att skilljas!

Nyårsafton hos Nina och Rickard

Sicken nyårsfest waw!
Egentligen skulle, utöver Barbro, jag Per, Nina och Rickard även Kai och AnnaKarin varit med. Men AnnaKarin fick tillbringa nyåret med förkylning i sängen och Kai skötte om henne.
Värdparet fick allt att klaffa perfekt, från att Rickard hämtade oss hemma, mottagning, förrätt, perfekt OXFILÉ med tillbehör, kaffe med baklava-kakor, rosa chanpagne inkl. nyårspussar, och all övrig dricka, fram  till avskedet vid taxibilen ca. klockan  03:00.
Dessutom kunde vi, vid 20-tiden skåda en klar åttaprocentig månförmörkelse.
GOTT NYTT ÅR! önskar vi alla våra kära vänner!
Kan det vara i framtiden Nina försöker att skåda Nina, Rickard och Barbro gottar sig! Gott var det Oxå! Nina och Barbro beundrar raketer GOTT NYTT ÅR min vän! Jan Malmsjö nyårstalar Åttaprocentig månförmörkelse Och närbild

Mellandagsbesök

Våra vänner Mona och Arne kom på en avkopplande lunchträff hos oss.

Arne, Mona och Barbro


RSS 2.0