Mot Strömstad

Gör oss klara för avfärd mot Strömstad, via Karlstad och Barbros bror Bengt m. fru Ann. Beräknar att vara framme i Strömstad om tre dagar.

Fortfarande i Stockholm

Besökte kusin Göran och hans vackra fru Åsa i går i deras nya mysiga hem. God mat och mycket prat. Alltid lika trevligt att se er!

Rundturen fortsätter

For vidare till Uppsala för att besöka Barbros kusin som är nunna där. Innan dess besökte vi vänner i Vallentuna där vi övernattade. Vidare till Thaivänner i StorVreta där vi övernattade, i husbilen så klart. Därifrån till Östhammar på en tvådagarsvisit också där till Thaivänner, som tog oss på en fantastisk rundtur med besök i bl.a. Forsmark. I går besökte vi vänner, svärföräldrar, i Spillesboda i närheten av Norrtälje. Det blev både kvälls och morgondopp i havet, 16 grrrrader. En kompis i Åkersberga fick också ett besök innan vi nu har landat i Täby, Strandpromenaden 20.

I Stockholm. hos Petter & Lotta

Efter två dagars husbilande med härligt väder har vi nu anlänt huvudstaden. Regnet öste ner, men nu (den12/8) så klarnar det upp. Troligen en tur in till stan för att möta syrran, Catharina.

RSS 2.0