Klagshamns hamn

7 april ·Vi körde till Klagshamn där vi tog en skön och solig promenad och beundrade utsikten över den glest körda bron samt vyn över Malmö och Turning Torso (skymtar vid stegen). Hos fiskaren köpte vi några rökta makrillar, vilka vi snart skall avnjuta.
    

Min födelsedag 2020-06-07

7 juni kl. 19:18 · Min åttiotredje födelsedag firades med grillning och tårta på våran gård. Gratulanterna var Barbro, Eva, Pontus, Linn, William och Ellie -- med corona avstånd. Solen lyste och så gjorde vi alla också!

Promenad på Bulltofta m.m.

9 juni kl. 18:02 ·En skön promenad på Bulltofta rekreationsområde - obs näckrosorna. Sedan en liten fika på kolonin. På hemvägen Systembolaget och Willis.
  
 

Flädersaft och Katrinetorps Landeri 2020.06.14

Vi började dagen med att hälla upp flädersaft, som hade stått och dragit ett par dagar.// Vi hade bestämt träff med Elisabeth, på Katrinetorps Landeri. Vi tog en skön promenad i parken. Därefter fick vi en, mycket intressant, guidad visning och efter det bjöd Barbro på räkmacka och tårta. Allt detta var min födelsedagsgåva från min älskade Barbro. Elisabeth förärade mig en mycket uppskattad present, som synes på sista bilden. Tack min fina vän! 🎂

Gravad lax till Midsommar 2020

Efter att ha gravat laxen i ca: 2 dygn blev det tid att avsmaka den, för vidare befordran till kolonin inför midsommarfirandet. Vi rörde även till gravlaxsåsen. Det blev mycket lyckat. Och det gjorde vi fan så bra! 🐟👨‍🍳👩‍🍳

Midsommar

      

Midsommarafton firade vi på kolonin, tillsammans med Anna o Sten Åke, Elisabeth, Barbro och ertecknad.

Den gravade laxen, som vi gjort, liksom Barbros silltårta och övrigt som midsommarfesten tillhör, njöt vi av.

Vädret var lagom varmt, inte en droppe regn. Men sedan, på natten, när Barbro och jag dragit oss tillbaka till husbilen, som stod parkerad i närheten, då kom ösregnet.

Anna och Sten Åke hade arrangerat det hela med den äran och säkerhetsavstånden var väl utmätta. "Spritade" oss gjorde vi, både ut och invärtes, det kändes tryggast så haha. Glada sånger blev det till de invärtes.

       
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0