Resa 10/1 till 24/1 2010

Nu djäklar, är alla 95 bilderna fixade. Vi började med att åka till Stockholm för att under en vecka besöka släkten. Vi bodde hos Barbros dotter, Emma och svärson Ola. Isen vid deras brygga var bra för skridskoåkning och inte allt för mycket snö att skotta bort.
Hos Emma O Ola Anna o Per har gjort snöänglar

Casper o Ola lirar Lotta o Barbro framför E o O´s Hus

Min syster Catharina besökte vi i hennes splitternya lya, smakfullt möblerad, och som vanligt blev vi bjudna på en superb middag. TACK Catha!
Hos Catharina Barbro hos Catharina

Dagen innan vi åkte till Thailand samlade Barbro sina stockholmsbarn och barnbarn, Emma, Ola, Casper och Petter, Lotta, Anna, Axel och Hugo för en avskedsfest. Det började med ett besök på Tekniska museet. Därefter blev det middag på restaurang Kjellhagen, som ligger i närheten.
RymdCasper Rymd Ola

Rymd Per
Anna i hissen. Petter o Axel tittar på



Restaurang Kjellhagen


Restaurang Kjellhagen Restaurang Kjellhagen

Från Stockholm åkte vi med Quatar Air, som visade sig vara över förväntan. En mellanlandning gjorde vi i Doha efter ca: 6 tim. Där bytte vi plan och efter ytterligare ca: 6 var vi framme i Bangkok. Två dagars rundresa med bl.a. Skytrains samtliga sträckor, och med flera stopp t.ex. ett stort grönområde och vid floden, där vi åkte flodbåt under ett par timmar. Det blev så lyckat att det blev dagtur upp för floden och kvällstur ned.
Doha Skytrain

Per Victory monument

Skytrain Hoppiland thaille

Flodfärd Vacker bro i kvällsbelysning

Hotellet vi bodde på var sisådär. Rummen var försedda med bl.a. kyl med dricka och kondomer á 70 Baht i en liten korg. Vid utcheckning frågade de om vi använt något som skall betalas för. Svar nej, inte ens kondomerna Deras svar hi hi hi.
Hotellentre Pool
Fritt tillträde till gym, 25 m. pool och bubbelpool

Bubbelpoolare Per

Väl framme i Hua Hin och BTV 2 dröjde det inte länge förrän det var årsmöte med påföljande fest, som byggmästaren, Khun Wibon och hans fru Khun
Waw bjöd på. Mycket mat och dricka, levande musik med dans långt in på kvällskvisten.
Årsmöte



Byggmästare med fru

Slut för denna gång 0-:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0