SYSKONUTFLYKT

 
En (hemlig) utflykt, med en tiomanna buss, annordnades av oss, där ett av målen var The Big Black Budha, som egentligen är en munk. Anläggningen är stor och det fins ett stort antal Buddhor, som tillbeds av troende. Själva gick vi tre varv under och runt en stor snidad träelefant. Den för säkert lycka med sig.

 
 
In i bussen. Några mil senare besökte vi en vingård uppe i bergen, där vi började med att avsmaka några av deras viner, både vita, rosé och röda.
Efter det satte vi oss till bords, som var förbeställt, för att äta lunch och dricka deras goda vin, som var och en valde efter avsmakningen.
Göran och Lillemor passade på att ta en ridtur på en av deras elefanter, medan några av oss andra (Per) "pallade" vindruvor. Andra satt i skuggan nedanför restaurangen och beundrade utsikten, häpnade över några hängväxter och dess färg, som ingen kunde tro att vara äkta. Förutom vinrankor odlades det oliver. I en liten sjö kunde vi beskåda några svarta svanar.
Mätta och belåtna bar det iväg, några mil, till en stor gyllene Budha som ligger nere vid havet. Fin utsik mot Hua Hin, mycket trappor och däremellan vackra dekorationer och Buddhor. En liggande Budha som är skyddad av en stor (tillverkad) grotta hittar man längst upp.
Trötta efter strapatserna och värmen blev alla glada när vi talade om att sista etappen blev till ett hotell, där vi hade förbeställt rum till de tre syskonparen. 
Förutom syskonparen bjöd vi med våra norska vänner Björn och Else (som befann sig i Hua Hin samtidigt).
   



                                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0