Nytt på BTV 2

Sitter på altanen när det mörknat. Då dyker ett par av våra husdjur, geckoödlor upp för att jaga små flygfän. Är helt fascinerad av deras förmåga att springa i taket och på väggarna utan att trilla ner. Hur stora kan egentligen fyrfotadjur bli för att klara detta?
En dag bestämde vi oss för att "piffa upp" lite i trädgården. Sagt och gjort. Vi trampade iväg till ett trädgårdsmästeri. Det blev några hibiskusar och en mycket väldoftande klängväxt, med vackra blå blommor, dessutom en röd plumeria. Allt kördes hit och vårt trädgårdsfolk planterade åt oss.
Var på vår lokala marknad där vi bl.a. köpte ett halvt kg. räkor som vi kokade i vatten, salt och dill, det blev 32 st. En häääärlig förrät.
I går bjöd vi hem till oss, vänner boende några km. härifrån, på grillafton. Han Tysk och hon och hennes 18-åriga dotter thailändare.
Bara några timmar efter de åkt hem blev det ett förfärligt oväder, under någon timma, med ljungande blixtar och ett oupphörligt mullrande och 21 mm. regn. Strömmen slogs dessutom ut.
Alldeles nyligen dök en av våra, lite skygga, fina ödlor upp, den var så snäll att väntade tills jag gick in och hämtade kameran, bussigt!
 
       

Kommentarer
Postat av: Robert Andersson nr 6

Hej på Er! inte utan att man är lite avundsjuk på Er som gottar Er i värmen. Lena kommer ner nu på söndag 18 och jag o pojkarna kommer ner den 25 och ska stanna 3 veckor. Ska bli underbart särskilt nu när det är minusgrader varje morgon. Ska bli trevligt att träffa Er igen.

Hälsn Robban nr 6

2009-10-14 @ 09:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0