Förnyelse 1

Våra orchideer, tyckte våra trädgårdsfolk, hängde för skyddade på altanen mot det dagliga regnet, som de behöver. De blev nedplockade och upphängda i vårt plumeriaträd där de skulle hänga några dagar. I dag hängdes de tillbaka av oss.
Infarten, carporten m.m. började se tråkigt ut. Vi diskuterade att göra något åt det. Samtidigt träffade vi på, under en av våra cykelfärder, ett ställe där det blev lagt plattor, som såg trevliga ut.
Vi kikade in och träffade den thailänska ägarinnan, som med en gång erbjöd sig att ordna med så att hennes plattläggare skulle besöka oss. Hon erbjöd sig dessutom att skjuttsa oss de ca. två milen till samma plattfirma, med stort urval, som hon handlat hos och var billigast. Sagt och gjort. Iväg det bar och 68 m2 plattor 40x40 cm. köptes in, med leverans dagen därpå, måndagen den 11/10 då också plattläggaren Noi och hans fru Noung kom och satte igång. I morgon, lördag den 16/10 lägger de den sista biten. Ett enligt vår mening mycket välgjort och proffsigt arbete.
Vi fick "blodad tand" och i nästa blogg kommer fler överraskningar. Nyfiken?
Asiens ev. blivande "EU" sammanträder i Hua Hin. Då vidtar man exeptionella åtgärder för att hindra ev. kravaller, däribland fordras att man skall ansöka om tillstånd att köra inne i stan. Långa köer för att få en lapp att klistra på sitt fordon.  
       

Kommentarer
Postat av: Annalisa & Staffan

Jättesnyggt. Har du hört att det ev inte blir någon kryssning

2009-10-16 @ 20:19:19
URL: http://2009.merces.se
Postat av: Robert Andersson nr 6

Hej påEr vad snyggt det blev med plattorna, kul att ni tar hand om Lena trevligt. Vi hörs på söndag.

Hälsn Robban

2009-10-19 @ 15:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0